• Help mij de Europese top te bereiken.

  Velen van u kennen mij al en weten dat ik bezig ben met het bereiken van de Europese top! Waarom dan zoveel aandacht voor mijn birdies?

  Even voor de duidelijkheid. Wat is een birdie? Elke hole heeft een aantal slagen, waarbij je de bal in het gaatje moet zien te krijgen. Dit kunnen er 3,4 of 5 zijn. Krijg je het weliswaar voor elkaar om hier één slag minder over te doen heet dit een birdie. Dus als voorbeeld, je mag met 4 slagen de bal in het gaatje slaan, dan zijn dit er nu 3 geworden.

  Deze birdies zijn belangrijk in het winnen van toernooien of het beperken van je schade. Afgelopen jaar heb ik bijna 200 birdies bij elkaar geslagen en dit jaar wordt het het doel om er nog meer te maken! Met veel birdies hoop ik de ranglijsten van de Alps Tour te beklimmen en promotie af te dwingen naar de Challenge Tour.

  Via deze birdieteller kunt u mij steunen door een bijdrage per birdie te leveren. Hiervoor heb ik 4 pakketten gemaakt: Brons, Zilver, Goud en Platinum 

   

  Het werkt als volgt: door elke birdie die ik komend seizoen in officiële wedstrijden maak, stijgt de birdieteller. U kunt mij steunen door een birdie pakket aan te schaffen. Gaan we samen naar de top? Meldt u dan hieronder aan. 

   

   

  • Aantal Birdies

 • Versturen