• Wilt u mij steunen in mijn droom om de beste van de wereld te worden? Ik heb daarvoor verschillende mogelijkheden bedacht. Een daarvan is een ondersteuning via de onderstaande gegevens én ik heb ook een hele leuke manier aangereikt gekregen die u in de mogelijkheid stelt, als het ware, mee te doen met mijn spelprestaties. Dit is een soort beloningssysteem voor goede prestaties van mij gedurende het speelseizoen. We noemen het bonus geven bij goede scores. U kunt al meedoen voor een bedrag van 40 tot 100 euro en zal niet alleen daarmee Davey helpen, maar ook nog eens extra stimuleren tot aan de laatste putt te blijven knokken. Een heel charmante manier om "iets" bij te dragen aan zijn toekomstig succes en om zo ook deel uit te maken van zijn eindeseizoen golfdag die hij dan speciaal voor u en de mede bonus sponsors organiseert. 


  Lijkt u het wat om hier aan mee te doen kunt u hieronder een formulier invullen waarin u sponsorpakketten kunt aanschaffen.
  U kunt ook de bonus methode kiezen door  bij ANDERS  "Bonus" in te vullen  dan kom ik bij u terug met de informatiebrochure over deze vorm van meedoen.

  Want een golfseizoen kost een hoop geld, hierbij moet niet alleen gedacht worden aan reis- en verblijfskosten bij toernooien, maar ook aan dagelijkse bezinekosten, fysio, fysieke training, golflessen en coaches, caddies en equipmentkosten. Dit is allemaal niet te bekostigen zonder de hulp van mensen die in mij geloven en mij graag willen steunen in het bereiken van mijn droom. Hieronder vindt u een uitgebreide sponsorbrochure. 

  Gaan we samen naar de top en helpt u mij de beste van de wereld te worden? Ja toch zeker!

   
   
   
   

  Versturen