• Helpt u mijn droom werkelijkheid worden?

  Wilt u mij steunen in mijn droom om de beste van de wereld te worden? Ik heb daarvoor verschillende mogelijkheden bedacht. 

  Zo kunt u birdiesponsor worden. Een toernooi kan niet gewonnen worden zonder birdies, en een hoop birdies staat vaak gelijk met een mooie prestatie. Daarom heb ik de birdieteller in het leven geroepen. Hierbij kunt u zien hoeveel birdies ik geslagen heb en mij zo prestatiegericht steunen door een donatie te doen per geslagen birdie. Hierin zijn er vier gradaties, zo kunt u bronze, zilveren, gouden of platinum sponsor worden. Elke gradatie brengt nieuwe tegenprestaties met zich mee. Jaarlijks sla ik ongeveer 200 birdies per jaar.

  Naast de birdiesponsoring zijn er nog meer mogelijkheden om mee te helpen mijn ultieme droom te bereiken. 

  Zo zijn er verschillende pakketten, kunt u een brons, zilver, goud of platinum pakket af nemen, of mij inzetten voor een bedrijsdag.

  Hierover meer in de folder hieronder.

  Een golfseizoen kost een hoop geld, hierbij moet niet alleen gedacht worden aan reis- en verblijfskosten bij toernooien, maar ook aan dagelijkse bezinekosten, fysio, fysieke training, golflessen en coaches, caddies en equipmentkosten. Dit is allemaal niet te bekostigen zonder de hulp van mensen die in mij geloven en mij graag willen steunen in het bereiken van mijn droom. Hieronder vindt u een uitgebreide sponsorbrochure. 

  Gaan we samen naar de top en helpt u mij de beste van de wereld te worden? Ja toch zeker!

   
   
   
   

  Versturen

 •