• Het team van Davey

 • Vincent Raimbault Caddie & Strategist

  Vincent is sinds kort toegevoegd aan het team. Als professionele caddie met grote ervaring gaat hij Davey verder helpen op zijn weg naar de top. Vincent is een echte toegevoegde waarde aan Davey en vanuit de Tour Focus filosofie (waar Vincent de rol van  Strategy & Caddie manager heeft) is een professionele aanpak voor een pro speler er een van een team waarin de rol van caddie, gameplanner en coursemanagement adivisor essentieel deel uitmaakt van de sleutel naar succes. Professioneel Golf is tenslotte de enige individuele sport die door twee personen gespeeld wordt! Vincent's rustige karakter past geweldig bij die van Davey en vanaf dag 1 waren ze een echte eenheid. Meer over Vincent leest u hier: www.privatecaddie.com 

   
   
   
   
 • Brian Schutz

  Brian was niet alleen Davey zijn coach van het eerste uur, maar ook een goede vriend. Davey denkt dat coaches belangrijk zijn omdat zij het beste uit Davey's spel kunnen halen en dat Brian en hij daarom ook zo een goed team gevormd hebben. 
  Dit door ondermeer te focussen op het moment van impact en alles wat daar gebeurt, wat weer een gevolg is van de swing die wordt gemaakt.
  Zij zijn allebei gevoelsspelers en proberen zo veel mogelijk het denken uit te schakelen en op gevoel te spelen.
  Brian is vroeger voor het Nederlands team uit gekomen en heeft op de EPD-Tour gespeeld.
  De wedstrijdervaring die hij hier heeft opgedaan kon hij weer overdragen aan Davey.

   
   
 • Swing Coach Tom O'Mahoney

  Davey werk nu alweer enige tijd met Tom voor zijn techniek. Hij is heel blij dat hij met hem kan werken aangezien Tom, naast een van de bekendste swing guru's van Nederland en wellicht Europa te zijn, ook een heel aangename manier van coachen heeft. Hij houdt het simpel en to the point. Zijn jarenlange ervaring met topspelers komt Davey echt ten goede en is een goed vervolg op alles wat hij tot nu toe geleerd heeft.

   

   
   
   
 • Pieter Losecaat Vermeer (General & Putting Coach)

  Pieter is geboren en getogen in Nederland waar hij jarenlang als teaching pro en coach gewerkt heeft, maar na de Spaanse zon te hebben leren kennen is hij daar nooit meer weg gegaan. Pieter’s Academy 'Tour Focus' richt zich erop om veel belovende golftalenten klaar te stomen voor het hoogste niveau. Onder andere door gebruik te maken van kennis uit neuroscience, worden verkeerde denkpatronen uitgeschakeld en wordt er zoveel mogelijk op basis van aangetrainde en geleerde automatismes gespeeld.
  Pieter begeleid Davey in het bijzonder op putt gebied en helpt Davey in de benadering van het shortgame en alsmede op het gebied van fitheid en gezondheid als atleet.
  In combinatie en overleg met alle anderen in zijn team werken we geweldig samen. Meer over de visie van Pieter kunt u lezen op: Tourfocus.pro

   
 • Frits Löhnen (mental Coaching)

  Helaas is Frits inmiddels overleden, Davey gaat echter door met het gebruiken van zijn methodes en heeft veel van hem geleerd!

  Het verrassende aan Frits was dat zijn principes zo eenvoudig zijn, dat iedereen er zelf op had kunnen komen.
  Je moet je beperkingen kennen, want dat zijn tevens je mogelijkheden.
  Nervositeit is puur energie die je moet benutten.
  Angst is niet erg, het is maar hoe je er mee omgaat.  Je moet je emoties leren plaatsen. Leren omgaan met de oermens in je.

  Door middel van deze benadering leerde Frits Davey omgaan met situaties waar elke golfer last van krijgt, nervositeit, angst en hoop. Hij heeft Davey geleerd dit uit te schakelen en gewoon te doen waar hij goed in is.

   
   
 • Leander van der Vaart: Fitness Coach

  Leander heeft een grote ervaring op het gebied van fitness en sport. Tennis en golf in het bijzonder. Davey volgt Leanders adviezen omtrent het verkrijgen van de juiste kracht en uithouding met betrekking tot het atletisch vermogen dat van een pro golfer met toenemende mate wordt verwacht. Tesamen met Pieter via zijn "food and lifestyle for fitness program" is dit een noodzakelijke basis voor het optimaal presteren.

   
 • Ramon Porsius: Financial & Personal Manager

  Bij een professioneel team hoort een financieel manager die Davey ontlast m.b.t. alle financiele rompslomp die bij het spelen "on tour" hoort. En wie beter dan je eigen vader die maar 1 belang kent en ook nog eens vakkundig op dit gebied is. Ramon vormt het sluitstuk van Davey's team maar is tegelijkertijd het hart ervan en Davey's grootste supporter.