• Nederlands Kampioen Inuitief putten

  • Na het lange blessure leed van dit seizoen heb ik weinig overwinningen kunnen behalen. Ik ben weliswaar twee keer derde geworden op twee grote wedstrijden en Amsterdams jeugd open kampioen, maar meer dan dit heb ik niet kunnen behalen dit seizoen. Totdat ik via golf.nl op het NK Inuitief putten stuitte. Na 10 weken lang vrijwel alleen de puttinggreen op de golfclub te hebben gezien was dit op mijn lijf geschreven. Ik ging voel goede moed richting Putten, waar het NK putten gehouden werd (toeval of niet blijft een leuke woordspeling). Tijdens de kwalificatierondes liet ik niet mijn beste putten zien. Ik had veel moeite met de snelheid en liet te lange putts over. Weliswaar kwam ik tijdens de knock-out fase los. Een gemiddelde van 2,2 1-putts per knock-out ronde (bestaande uit 8 holes) kwalificeerde ik me relatief makkelijk voor de finale. Ook hier maakte ik geen fouten en met een twee 1-putts kon ik mezelf na 8 holes Nederlands Kampioen noemen. 

    Volgend jaar ga ik voor de Nederlands kampioen strokeplay titel, maar voor dit jaar zal ik het hiermee moeten doen.

    Tot snel