• Nederlands Kampioen Matchplay!

  • Matchplay is in eerste instantie niet mijn favoriete spelvorm, maar toch blijkt dit me wel te liggen.Vorig jaar speelde ik goed golf tijdens het Nederland Kampioenschap Matchplay t/m 21, maar sneuvelde ik in de halve finale. Dit jaar deed ik er tijdens het NK Matchplay voor heren nog een schepje bovenop. 

    Alleen tegen Peter Melching in de kwartfinale had ik het zwaar en werd te partij pas op de 18e beslist. Verder ben ik vrijwel niet in de problemen gekomen. Dit kwam door het fantastische spel van de week. Ik maakte in de vijf wedstrijden die ik speelde en de 73 holes die ik in totaal heb gespeeld 1 dubbelbogey, 2 bogeys, 22 birdies, 2 eagles en een heleboel parren om in de halve finale Jorden Bing Jurriens met 5&4 aan de kant te zetten en in de finale Bas Slungers met diezelfde 5&4 te verslaan.

    Voor het eerst Nederlands Kampioen! Special Thanks gaat naar mijn caddie Joep Slagt!