• Seizoen 2017 samenvatting

  • Voor het eerst sinds lange tijd is het weer tijd voor een blog op mijn website. Seizoen 2017 is namelijk heel druk geweest, veel mooie sportieve prestaties, maar ook naast de baan ben ik heel druk geweest.

    In het begin van het jaar heb ik besloten aan het einde van mijn seizoen professional te worden, waarbij ik mezelf ga proberen te kwalificeren voor de Europese Tour in oktober 2017. Daarnaast ben ik een vlogcarriere gestart, waarin ik het afgelopen jaar mijn pad naar het professionele leven heb gedocumenteerd en een groot deel van mijn gespeelde wedstrijden vast heb gelegd. Daarnaast heb ik een aantal mooie projecten mogen doen met Pin High Golftravel en Jumbo Golf. 

    In 2017 heb ik mijn prestatie van 2016 weten te verbeteren op de order of Merit. Waar ik vorig jaar derde werd bij de jeugd, werd ik dit jaar tweede in het heren klassement met als mooiste prestatie de titel tijdens het Nederlands Kampioenschap Matchplay op het rijk van Nijmegen. 

    Daarnaast heb ik een aantal mooie top tien noteringen gehad waar een vijfde plek tijdens het Nederlands Kampioenschap Strokeplay en een tiende plek tijdens het Brabants Open mooie prestaties waren. Mijn slaggemiddelde is in 2017 ook weer een slag verbeterd ten opzichte van het jaar ervoor, waaruit blijkt dat het de goede kant op gaat met mijn spel en ik vol vertrouwen mijn pro carrière ga beginnen!