• Terugblik seizoen 2018

 • M'n eerste seizoen als professional zit erop, wat een geweldig seizoen is het geweest!

  Ik heb ongelooflijk genoten van mijn eerste seizoen als golfprofessional. Ik ben in 7 verschillende landen geweest waaronder Guadeloupe en Egypte! Ruim 25.000 kilometer gereden naar golfbestemmingen en veel nieuwe ervaringen opgedaan.

  Ik ben 22e geeindigd in de Order of Merit en 4e rookie op de Alps tour en beste Nederlander. Daarnaast heb ik 3 top 10 noteringen mogen noteren en ben ik zelfs een keer tweede geworden en had ik misschien dit toernooi zelfs wel moeten winnen. 

  M'n laagste score dit jaar was 65 en mijn laagste totaalscore -16 tijdens het Saint Malo Open. Ik heb bijna 200 birdies mogen noteren in mijn golfseizoen en een handjevol eagles.

  Naast mijn succes op de Alps Tour heb ik ook mijn jongensdroom werkelijkheid zien worden, het meedoen aan het KLM Open! Hierbij noteerde ik de eerste twee rondes bijna de meeste birdies van het veld tot dat moment, tien! Helaas was ik net te onervaren om de cut te halen, maar dit smaakte naar meer!

  Al deze resultaten had ik niet kunnen behalen dankzij alle steun die ik dit seizoen heb ontvangen, ik dank dan ook:

  Swishfund Nederland
  ANWB Golf
  ANNTac Online DMS Systems
  Pin High Golftravel
  Kjus
  Xtra-Materieel
  Goyer Golf & Country Club

  en velen anderen

  Zonder deze steun zou het bereiken van mijn droom onmogelijk zijn, dan ook uit de grond van mn hart bedankt!

  Op naar 2019 mooie resultaten en gezondheid!