• Tiende op het Brabants Open

  • Het Brabants Open is het grootste Nederlandse amateur toernooi, waar een kaart voor het KLM Open te verdienen valt. Hier komen spelers vanuit de hele wereld naartoe. Dit toernooi wordt op een van mijn favoriete banen gespeeld de Eindhovense Golfbaan. Ik speelde goed, maar werd soms niet beloond voor het spelniveau dat ik vertoonde. Ik was +1 na twee rondes, maar het voelde niet alsof ik slecht speelde in tegendeel zelfs. Toen ik -5 maakte mijn tweede ronde viel het eindelijk op zijn plek. Met nog 1 ronde te gaan ging ik richting de top 3, maar het golfballetje kan raar stuiteren, letterlijk. Zo ondervond ik op mijn derde hole van de vierde ronde, waar mijn bal zich in een plant bevond en ik de triple bogey die hierop volgde moest accepteren. Desalniettemin begon ik met twee birdies en na die tripple maakt ik nog een birdie om op level par te staan, de score waar ik de ronde ook op eindigde. Ik maak nog 1 birdie en 1 bogey in de 14 holes die volgde, waar ik heel veel birdiekansen creĆ«erde. Toch is een tiende plaats en weer een resultaat onder par nooit iets om over te klagen. Op naar de volgende!