• Vijfde tijdens NK Heren

  • De Pan is en blijft een geweldige golfbaan en lag er super bij tijdens het NK Strokeplay. Een baan die niet al te moeilijk is, maar wegens zware regenval en harde wind toch een uitdaging bleek te zijn. Mijn lange spel voelde niet heel solide, maar ik wist dat mijn korte spel aan was en ik de foutjes die ik maakte kon repareren met goede chips en putts. Zo bleek het ook te gaan. Ik speelde de eerste dag niet goed, maar dankzij een goed kort spel was ik level par en nog steeds in de running om te winnen. Helaas viel de tweede dag letterlijk in het water, waardoor alleen nog een finale dag te spelen was waarin ronde 2 en 3 op de planning stonden. Ik speelde beter dan de eerste dag, maar weer was het vooral mijn putter die mij in de race hield voor de overwinning. Ik sloeg ze niet dichtbij genoeg om heel laag te gaan, maar twee keer 70 voor een totaal van -4 en een vijfde plek is nooit iets om over te mogen klagen. Mijn laatste NK Strokeplay, sloot ik met een goed gevoel af en op naar het volgende toernooi!